Ventilation

Kragelund El A/S leverer løsninger til ethvert ventilationsbehov

Ventilations løsninger til en hver smag

Ventilationsanlæg giver et godt og sundt indeklima med behagelig temperatur samt besparelser på energiforbruget gennem varmegenvinding. Behovene er meget ofte forskellige og det stiller krav til individuelle løsninger:

  • Vi kan tilbyde en løsning til ethvert ventilationsbehov, såvel store som små
  • Vi leverer gerne som selvbyg eller medbyg

​Kvalitet er et afgørende parameter ved valg af ventilationsanlæg.

Links

  • www.exhausto.dk
  • www.genvex.dk
  • www.lindab.dk
  • www.nilan.dk
  • www.thermex.dk

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte, fugtige og dårlige luft ud

Mange boliger er i dag så tætte, at de ikke kan »ånde af sig selv«. Og den indelukkede luft med høj fugtighed, mange støvpartikler, røg og dårlig lugt, kan give en række gener Lige fra irritation i øjne, næse og hals til træthed, og utilpashed. Dårligt indeklima giver samtidig ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd og skimmelsvampe. Til skade for helbredet og boligens sundhed. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte, fugtige og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft udefra – døgnet rundt.

Man stiller ofte spørgsmålet, om en investering i et ventilationsanlæg kan tjene sig ind igen.

Ud over den helbredsmæssige gevinst der ved at have et godt og fugtfrit indeklima, er det tankevækkende, at træværk, specielt vinduer og døre, i “gamle dage”, kunne havde en levetid på 50-100 år.

Hvis man ser på de boliger der blev bygget i 1980-85, opdager man at vinduer og døre ofte allerede er udskiftet, eller er så dårlige at de snart skal skiftes. Der er ofte tale om en omkostning i området 40-100.000.kr. Når man ser på de (få) huse, der i samme periode blev bygget med et ventilationsanlæg, kan man konstatere, at de er i en tilstand, der gør at en forventet levetid på 100 år igen er blevet realistisk.

Ejerne af disse boliger er i dag ikke i tvivl om, at anlæggene har tjent sig selv ind, ofte nogle gange, selv om motivet dengang nok var at få et godt indeklima.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage med et tilbud.

=